Hudvård som gör dig glad!

Jag skapar hudvårdsprodukter för ett naturligt, ekologiskt och kemikaliefritt liv!

Många föroreningar i vår miljö kan vi inte undvika, med det viktigaste  kan vi påverka själva; det vi äter och det vi smörjer på vår kropp.

Därför har jag gjort dessa produkter som bygger upp dig och är så rena att du kan äta dem! De är faktiskt rena hälsokosten om du så skulle vilja. Det är egentligen självklart att det ska vara så. För det som tas upp i huden går in i blodbanorna och organen precis som det vi äter.

Produkterna är gjorda av ekologisk olivolja, ekol. kokosolja, bivax från mina egna bin i Örby, naturlig bikarbonat som renar kroppen och olika ekologska, eteriska oljor.

Produkterna är registrerade hos läkemedelsverket.

De kan användas av både två- och fyrbenta individer.

Jag är nu stolt medlem i RekoKollen!
RekoKollen granskar produkter efter hårda kriterier med syfte att göra det enklare att hitta produkter med färre kemikalier och mer äkta innehåll. Du kan läsa mer om kriterierna här: https://www.rekokollen.se/kriterier/ och här finns info om hur du laddar ner appen: https://www.rekokollen.se/ladda-ner-appen/
Rekoappen är en contentplattform med fokus på naturlig hälsa och hållbar livsstil och med fina erbjudanden 🙂
Jag är väldigt stolt att ingå i denna skara fina medlemmar!

KÖPA PRODUKTER.
I samband med behandling och konsultation på min mottagning i Örby.

Besök online-butiken under fliken Butik där alla mina produkter finns. Betalning görs via swish. Har du inte swish kan du maila mig på kerstin@freeyourmind.se så hittar vi en lösning.